<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
25 oktober 2023

Overvolle Werkplaats? Laat CaRe-Mail je helpen.

CaRe-Mail introduceert een innovatieve oplossing met dynamische timing op basis van de werkplaatscapaciteit uit Plan-IT data. Dit zorgt voor tijdige uitnodigingen, meer controle over afsprakenplanning en tevreden klanten.

Het dilemma van de autobedrijven: Overvolle Werkplaatsen

Overvolle werkplaatsen zijn een veelvoorkomend probleem in de Nederlandse autobranche. Werkplaatsen die belast zijn met meer onderhouds- en reparatieverzoeken dan ze aankunnen, hebben te maken met een reeks uitdagingen. Dit probleem heeft invloed op zowel de werkplaatsen zelf als op de tevredenheid van de klanten. Klanten die nu een afspraak willen maken, worden vaak teleurgesteld omdat de planning al vol is. In het ergste geval moeten ze hierdoor uitwijken naar een concurrent.

We leggen je graag uit wat de oorzaken zijn, en hoe dit opgelost kan worden door middel van CaRe-Mail en Plan-IT. Je leest het hier! 

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl