<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>83</b><br />
Actuele

Storingen en mededelingen

Een probleem geconstateerd?

Check hieronder of de dienst waarmee je een probleem ervaart, te kampen heeft met een storing. Staat jouw probleem er niet bij? Neem dan contact op met onze servicedesk via 020-6445553 om snel geholpen te worden. Servicedesk gesloten? Doe dan je melding middels het formulier hieronder.

Melding doen

Actuele storingen en mededelingen

3
Vrijwaren voertuigen tussen bedrijven sneller en makkelijker

Met ingang van 16 februari maken wij het verhandelen tussen bedrijven nog eenvoudiger en sneller met een uitbreiding in onze RDW-diensten, genaamd ‘Tijdelijk documentnummer’.

 

Met deze nieuwe optie mailen wij de gegevens vereist voor de vrijwaring direct door naar de koper. Dit bespaart zowel jou als jouw zakelijke klant meerdere handelingen en veel tijd, en vermindert bovendien de kans op foutieve invoer van gegevens.

 

Met een enkele muisklik worden gegevens voor het vrijwaren – het zgn. Tijdelijk Document Nummer (TDN) – nu direct naar jouw klant gestuurd. Deze koper krijgt (als hij ook klant is bij RDC) een eenvoudig overzicht waarin alle voertuigen staan die middels het TDN gevrijwaard moeten worden.

 

 

 

Het aanvragen van een TDN kost slechts € 0,12 per transactie. Het is standaard als optie beschikbaar voor alle RDC ORB-gebruikers; je hoeft hiervoor niets te doen.

 

De nieuwe functie komt ook beschikbaar voor het softwarepakket dat je mogelijk al gebruikt voor het doorgeven van jouw vrijwaringen aan RDC. Raadpleeg daarvoor je softwareleverancier.

 

Wil je meer weten ? Via servicedesk@rdc.nl en  020 – 644 555 3  informeren we u graag.

RDW-Voertuigrapport in OBS

12 januari 2023 – Vanaf nu kun je voertuiginformatie van de RDW gratis online opvragen voor auto’s die je adverteert. Voorwaarde is wel dat de verkopende partij het RDW-Voertuigrapport voor zijn aanbod heeft geactiveerd bij de RDW en dat het portaal waarop je adverteert RDW-Voertuigrapporten accepteert. Als dit zo is, lees je met één klik het volgende terug:

• Tellerstanden
• Voertuiggegevens
• Eigenaar historie
• Terugroepacties

Vanaf januari 2023 is het mogelijk om in OBS aan te geven of voertuigen die je wenst te adverteren voorzien zijn van het RDW-Voertuigrapport. Dankzij dit rapport hebben jouw klant en jijzelf direct gratis inzicht in verschillende aspecten van de auto. Dit overzichtelijke rapport is eenvoudig te bekijken via een link in de advertentie van de desbetreffende auto. Via de website RDW-voertuigrapport aanvragen kun je het voertuigrapport aanvragen bij de RDW. Om het RDW-Voertuigrapport te activeren binnen OBS dien je dit te activeren op organisatieniveau (Instelling – Mijn organisatie). Zodra deze optie geactiveerd is wordt er altijd een RDW-Voertuigrapport met de advertentie meegestuurd. Het is mogelijk om dit op voertuigniveau specifiek uit te zetten.

Data geplande onderhoudswerkzaamheden RDW

De RDW voert op een aantal zondagen in 2023 groot onderhoud uit. Het gaat om de volgende dagen:

Geplande data werkzaamheden voor 2023:

Zondag 22 januari
Zondag 19 februari
Zondag 19 maart
Zondag 16 april
Zondag 21 mei
Zondag 18 juni
Zondag 16 juli
Zondag 20 augustus (onder voorbehoud)
Zondag 17 september
Zondag 15 oktober
Zondag 19 november
Zondag 10 december
De tijden waarbinnen de werkzaamheden plaatsvinden zijn standaard van 7:00-11:00 uur.

Impact van de werkzaamheden

Voor alle RDW-diensten geldt dat tijdens deze onderhoudsvensters er kans is op meerdere korte onderbrekingen. Indien vooraf bekend is dat er langere onderbrekingen zullen plaatsvinden, dan wordt dit vooraf gemeld.

Actuele storingsinformatie
Op de onderhoudspagina van www.rdw.nl (www.rdw.nl/particulier/paginas/onderhoud-en-storingen) vindt u altijd een actueel overzicht van geplande werkzaamheden. Als u geen informatie op de website vindt over een storing, maar u heeft wel problemen met uw systeem, neemt u dan contact op met de Servicedesk van de RDW.

Heeft u vragen?

Heeft u na het lezen van deze e-mail vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Servicedesk van de RDW. Het telefoonnummer is

0598 69 33 69 (lokaal tarief) of e-mail naar servicedesk@rdw.nl. De medewerkers zijn ook buiten kantoortijden en in het weekend bereikbaar.

 

 

Melding buiten openingstijden

Zelf een melding doen buiten openingstijden?

Heb je buiten onze openingstijden een probleem geconstateerd bij het gebruik van onze diensten? En hebben wij hierboven geen storing gemeld voor de dienst waarmee jij een probleem ondervindt? Dan kun je je melding doen middels onderstaand formulier.

Met dit formulier maak je een melding aan bij onze servicedesk. Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over deze melding. Onze servicedesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\archive-storing.php</b> on line <b>93</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl