Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

De PIT gids

Uw aansluitwijzer voor de RDC-services

De PIT gids is het document voor softwareleveranciers en andere ontwikkelaars die een ICT-koppeling willen maken met de RDC-services. De inhoud van deze gids kunt u als startpunt nemen voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze koppeling.

Ontstaan van de gids

Als Business Service Provider vervult RDC een centrale rol in de processen van haar klanten in de mobiliteitssector, en de zakelijke en financiële dienstverlening. Van ICT-dienstverlening, informatievoorziening en SAAS (Software As A Service) tot en met een volledige infrastructuur waarmee de processen en informatiestromen van klanten worden gedigitaliseerd en geïntegreerd. Deze dienstverlening waarbij de klant centraal staat en waarvoor RDC gebruik maakt van technologieën zoals SOA (Service Oriented Architecture) noemt RDC PIT (Proces Integratie Technologie).
Met de PIT-technologie is RDC in staat klanten te helpen met de zakelijke processen in de gehele productieketen. Door ketens te digitaliseren, processen te integreren, informatie uit te wisselen en samen te werken via het platform van RDC, optimaliseren wij de dienstverlening.

Actueel en niet-eindig

De gids is samengesteld om u als klant op een efficiënte wijze te helpen aan informatie omtrent de transactionele communicatie met de services. Gezien deze services vaak aan verandering onderhevig zijn, zal deze gids nooit een laatste versie kennen. Wel zal het een actueel beeld geven van de dienst, zodat u daar als softwareleverancier snel op kunt acteren.

De actuele versie van de gids zal te allen tijde op deze pagina beschikbaar zijn. Wij adviseren u dan ook hier frequent terug te keren om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Download hieronder de PIT gids:

PIT gids versie 4.05

Uw inbreng is belangrijk!

Indien u vragen, opmerkingen en/of suggesties heeft naar aanleiding van de PIT gids, dan kunt u die per e-mail richten aan: pitgids@rdc.nl.

Bij vragen, opmerkingen en/of suggesties tijdens het test- en/of ontwikkeltraject met betrekking tot een service in deze gids, stuurt u een e-mail naar xmlsupport@rdc.nl.

Onze servicedesk is voor softwareleveranciers telefonisch bereikbaar via 020-5493928.