<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
21 november 2023

VTS-XML is uitgebreid met LRV- en EV-data

Sinds april dit jaar werken we samen met EV Database. Wellicht heb je hierover gelezen. Door deze samenwerking is de voertuiggegevensdatabase (VTS) uitgebreid met specifieke kenmerken van Elektrische Voertuigen (EV) waardoor we gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn.

Welke voordelen levert dit op?

  • Voorheen was EV-data beperkt beschikbaar. Nu worden er nieuwe VTS-blokken toegevoegd met informatie van 80% van alle elektrische personenauto’s. Denk hierbij aan informatie over de actieradius, het verbruik, de accu, (snel)laadinformatie en nog veel meer.
  • Volledige en betrouwbare auto-advertenties voor EV-voertuigen.
  • Mogelijkheid tot op maat gemaakte autoverzekeringen voor EV-voertuigen.

En het mooie is: er zijn hiervoor geen nieuwe koppelingen of losse integraties nodig! Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is de softwareontwikkelaar vragen om deze nieuwe VTS-mogelijkheden in het softwarepakket in te bouwen.

Neem contact op met de softwareontwikkelaar

We hebben de softwareontwikkelaars al geïnformeerd over het inbouwen van deze nieuwe VTS-mogelijkheden. Wil je als huidige gebruiker van VTS hier gebruik van gaan maken? Geef dan zelf de opdracht aan je softwareontwikkelaar voor de implementatie.

Meer weten?

Neem voor vragen (bijvoorbeeld over tarieven) contact op met je accountmanager of gebruik het contactformulier. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

 

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl