<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
16 juni 2023

viaBovemij.nl: wat is dat eigenlijk?

Maak je al gebruik van de opvolger van OBS? Of heb je wel eens meegeboden op de viaBovemij.nl Autoveiling? Dan ken je viaBovemij.nl ongetwijfeld al. Maar voor iedereen die viaBovemij.nl nog niet kent, stellen we viaBovemij.nl graag aan je voor!

Waarom viaBovemij.nl?

De mobiliteitsbranche verandert. Dat brengt nieuwe uitdagingen én kansen met zich mee. Als mobiliteitsbedrijf wil je daar zo goed mogelijk op inspelen en om jou hierbij te helpen, heeft Bovemij een nieuw platform ontwikkeld: viaBovemij.nl. Dit platform helpt jou om je voorraad eenvoudig en snel in te kopen en te beheren, om online te adverteren en om meer omzet te halen uit je bestaande klanten en deze langer vast te houden. Uiteindelijk zullen alle Bovemij en RDC-diensten beschikbaar zijn op viaBovemij.nl.

viaBovemij.nl helpt je om slimmer en efficiënter te werken

viaBovemij.nl is een platform in ontwikkeling waar steeds nieuwe oplossingen aan worden toegevoegd. We starten met die van RDC, omdat we weten dat beschikbaarheid van de juiste informatie en data erg belangrijk is voor jouw bedrijfsproces. Denk hierbij aan het Occasion Beheer Systeem (OBS) en de RDW-diensten.
Omdat we geloven in de kracht van samenwerken, betrekken we mobiliteitsbedrijven en andere partners in de branche bij de ontwikkeling van ons platform. Zo werken we samen toe aan één geïntegreerd systeem. We zorgen dat applicaties en data, die voorheen gescheiden waren, nu optimaal samenwerken.
De komende tijd bouwen we stapsgewijs toe naar een platform dat mobiliteitsbedrijven helpt om slimmer en efficiënter te werken, waardoor jij tijd bespaart, meer marge overhoudt en je handen vrijhoudt om te doen waar jouw hart echt ligt!

Nu al beschikbaar: voorraadbeheer, adverteren en de autoveiling

Op dit moment is op viaBovemij.nl al de autoveiling te vinden, waar auto’s die ingekocht zijn op viaBOVAG.nl geveild worden aan BOVAG-leden. Voor een groeiende klantengroep is ook de opvolger van OBS beschikbaar, dat bestaat uit de functionaliteiten voorraadbeheer en adverteren. De komende maanden zullen deze functionaliteiten voor alle huidige klanten van ons Occasion Beheer Systeem beschikbaar zijn.

Wat zijn de plannen voor de komende tijd?

Na voorraadbeheer, adverteren en de autoveiling, zullen de RDW-diensten van RDC het eerste zijn wat geïntegreerd wordt in viaBovemij.nl. Daarna volgen andere digitale mobiliteitsdiensten, zoals leadmanagement, dashboarding en een afsprakenplanner. In de toekomst is viaBovemij.nl een volledig geïntegreerd platform dat mobiliteitsbedrijven met de juiste tools, inzichten en oplossingen ondersteunt om het maximale uit hun bedrijf te halen. Slimmer en efficiënter werken: dat is waar viaBovemij.nl voor staat!

Meer weten over viaBovemij.nl?

Heb je vragen of wil je weten wat viaBovemij.nl voor jou kan betekenen? Kijk op viaBovemij.nl of neem contact met ons op per mail servicedesk@viabovemij.nl of telefonisch 020 549 78 50.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl