<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
02 september 2020

Tot 2021 gratis adverteren op viaBOVAG!

Nadat adverteerders in de maanden april, mei en juni van dit jaar al gratis viaBOVAG.nl konden gebruiken, stellen BOVAG en Bovemij het platform van 1 september 2020 tot 1 januari 2021 kosteloos beschikbaar voor BOVAG-leden die adverteren met auto’s, motoren en fietsen. Voor autobedrijven hanteert viaBOVAG.nl daarna een abonnementsvorm volgens ‘no cure, no pay’, zonder vaste maandelijkse kosten.

Het aanbod voor gratis adverteren geldt voor alle BOVAG-leden. Zowel die al een abonnement hadden als ook voor nieuwe adverteerders op viaBOVAG.nl. Hoewel de verkoop van gebruikte auto’s de laatste maanden rooskleurige cijfers laat zien, is de impact van de coronamaatregelen dit jaar aanzienlijk. In maart, april en mei noteerden de autobedrijven ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar een daling in de occasionverkoop en tot en met juli werd er nog immer geen plus gerealiseerd over dit kalenderjaar. De economische situatie is in de nabije toekomst nog ongewis en daarom is het cruciaal voor ondernemers om grip te houden op de bedrijfskosten, niet alleen in de autobranche, maar ook in de tweewielersector.

‘No cure no pay’
Vandaar dat BOVAG en Bovemij vanaf 1 september 2020 tot de start van 2021 de deelname aan viaBOVAG.nl kosteloos openstellen voor alle BOVAG-leden. Om ook daarna grip op de kosten te kunnen blijven houden, schaft viaBOVAG.nl vanaf 1 januari 2021 voor autobedrijven de vaste abonnementskosten helemaal af. Onder het mom ‘no cure, no pay’ wordt dan gefactureerd op basis van harde leads die via de website viaBOVAG.nl worden gegenereerd. Voor motor- en fietsbedrijven blijft het abonnementsmodel vooralsnog hetzelfde.

Over viaBOVAG
ViaBOVAG.nl is de occasionsite van en voor BOVAG-leden, die zich richt op serieus geïnteresseerde kopers. Op onze website staan alleen advertenties met eerlijke all-inprijzen en BOVAG-Garantie en BOVAG Omruilgarantie. Dit zorgt voor hoge waardering van de consument en kwalitatief goede leads.

Stap ook in!
Maak gebruik van dit unieke en interessante aanbod. Aanmelden kan via mijn.bovag.nl/viabovag. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met viaBOVAG via (030) 202 82 02.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl