<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
01 juli 2024

RDC en Autogroep Twente

winnen DDMA Email Marketing Automation Award 2024!

RDC en Autogroep Twente hebben op 27 juni de prestigieuze DDMA Email Marketing Automation Award 2024 gewonnen in de categorie “Most Outstanding Email”. De door ons ontwikkeld hypergepersonaliseerde CaRe-Mail inruilcampagne voor de Hyundai Tucson behaalde de eerste plaats tijdens het DDMA EMAS evenement in Circa Amsterdam, waarbij we PostNL en Allianz Direct achter ons lieten.

De winnende campagne bood klanten een gepersonaliseerde e-mail met hun huidige auto naast een mogelijke nieuwe auto, inclusief een persoonlijk inruilvoorstel en aantrekkelijke inruilbonus. Deze campagne, verstuurd naar 528 zorgvuldig geselecteerde klanten, resulteerde in een uitzonderlijk hoge conversie.

Mitch van Maurik, Marketing Automation Specialist bij RDC, benadrukt: “De perfecte mix van aantrekkelijk aanbod, creativiteit, data en technologie/AI maakte deze campagne bijzonder effectief. Innovatief gebruik van nieuwe tools speelde een cruciale rol.”

Koen van Grootel, Marketingmanager bij Autogroep Twente, vult aan: “De grootste winst is behaald uit het optimaal aan elkaar knopen van alle processen rondom de klantselectie, e-mailpersonalisatie en de opvolging ervan. RDC en Autogroep Twente hebben zo samen een buitgewoon succesvolle e-mailcampagne gerealiseerd.”

De jury prees de campagne voor het slimme gebruik van technologie en data, wat leidde tot een direct duidelijke boodschap voor de ontvanger en consistente klantreis.

Bij de ‘Award Talk’ op het evenement gaven Mitch van Maurik, samen met de andere genomineerden PostNL en Allianz Direct, een kijkje in het proces achter het ontwikkelen van een prijswinnende case. Daarna kreeg Koen van Grootel van Autogroep Twente de gelegenheid om de case nogmaals te presenteren, waarna de winnaar werd bekendgemaakt.

Wil jij ook zo’n award-winnende campagne voor jouw bedrijf? Dat kan!

In de video hieronder lichten we de case toe. Let op: hoewel de case in de video is uitgewerkt voor Honda, betreft de daadwerkelijk ingediende case een uitwerking voor Hyundai.

Wil je ook gebruik maken van de taxatiecampagne in CaRe-Mail? Wij helpen je graag. De taxatiecampagne is beschikbaar voor huidige CaRe-Mailgebruikers, maar óók voor autobedrijven of importeurs die (nog) geen gebruikmaken van CaRe-Mail. Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel als mogelijk contact met je op!

 

 

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl