<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
13 februari 2024

Ga gratis naar de Automotive Contactdagen Limburg en bezoek onze stand!

Op 6 en 7 maart ben je van harte welkom bij Glanerbrook in Geleen. Dan  vinden daar de Automotive Contactdagen Limburg plaats, dé toonaangevende vakbeurs voor de automotive-industrie in de regio met meer dan 30 stands, kennissessies en uiteraard een horecaplein.

En jij kunt er gratis bij zijn! Bestel je toegangskaart via deze link en gebruik daarbij de unieke kortingscode RDCqwNCRnQg19xs om je gratis entreebewijs te ontvangen.

Je ontmoet er vakgenoten, leveranciers, fabrikanten, distributeurs en andere belangrijke spelers in de sector om jouw zakelijk netwerk uit te breiden. Je leert van experts en professionals tijdens inspirerende seminars en presentaties. En je ontdekt de nieuwste trends en innovaties die de branche transformeren.

Wij presenteren tijdens deze beurs onze Aftersales Suite; dé tool om maximaal rendement te realiseren door middel van jouw aftersalesactiviteiten. De RDC Aftersales Suite heeft alles onder één motorkap: diverse functionaliteiten zoals e-mail, telefonie, whatsapp, een garagemanagementsysteem en technische informatie zijn samengebracht in de suite. Op die manier verhoog jij het rendement van jouw bedrijf en verlaag je de werkdruk. De RDC Aftersales Suite ontwikkelden wij samen met Gaston Software, Saysimple, CarQall, TecAlliance, GT Motive en Plan-IT.

Dat wil je niet missen, dus bestel nú je gratis toegangskaart en kom naar onze stand!

 

Meer weten over de Automotive Contactdagen? Je leest er alles over op de website van het evenement.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl