<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
11 september 2020

De Haan Autotransport is over op Onboard Autotransport van RDC

De Haan Autotransport is dé specialist op het gebied van Autotransport. Vele Leasemaatschappijen, Importeurs en Merkdealers worden ontzorgd door De Haan Automotive.

Voorheen had de chauffeur een robuuste handheld waarop hij zelf zijn rittenstaten bijhield. Eenmaal gereed werd de vrachtbrief uitgeprint en ondertekend. Dankzij Onboard Autotransport (AT) is dit verleden tijd. Alle opdrachten komen volledig geautomatiseerd binnen bij de planning. De planning stelt via Promatie Autotransport het juiste transport samen, waarbij real-time kosten en aankomsttijden worden berekend. De chauffeur ontvangt zijn rittenstaat digitaal via Onboard en werkt de rittenstaat af. De planning en klanten worden dankzij real-time informatie continu geïnformeerd. Vrachtbrieven worden digitaal ondertekend en digitaal verstuurd naar de opdrachtgever.

Het is altijd spannend om naar een livegang toe te werken. Dankzij de goede samenwerking hebben we vooraf goed de scenario’s kunnen inschatten en is De Haan Autotransport vlekkeloos overgegaan op Onboard.

Wij danken de directie en medewerkers van De Haan Autotransport voor de fijne samenwerking. Op naar de volgende uitdaging en het volgende succes!!

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl