<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
Ford Gerritse Hendriks over e-mailmarketing

Een van de belangrijkste pijlers is e-mailmarketing

Het is allang niet meer genoeg om de deur van je showroom open te zetten. Mensen kijken, zoeken en reageren via online kanalen. Daar zal je in mee moeten. Care-Mail is daar een onderdeel van.

Marion van der Kolk is marketingdame bij Ford Gerritse Hendriks. Marion: ‘Sinds 2016 ben ik verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van de drie vestigingen. Voorheen deden mijn collega’s dat erbij.’

Een van de belangrijkste pijlers is e-mailmarketing

We versturen vooral mailingen voor onze aftersales. Voornamelijk voor APK en onderhoudsbeurten. De mannen op onze drie vestigingen versturen ze zelf en ik ondersteun ze. Zelf verstuur ik de e-mailingen over ons bedrijf, een nieuwe modellen en acties. Bijkomend voordeel is dat vanuit de importeur mailingen klaar gezet worden in het systeem van RDC die ik kan gebruiken. Ik maak ze dan net wat anders. Door het te customizen wordt het echt een mailing van ons.

Even wennen

Met Care-Mail werken we nog niet zo heel lang. Dat was wel even omschakelen. Nieuw systeem, meer berichten om te kunnen versturen en naast uitnodigen en herinneren, bellen we als de klant als deze nog geen afspraak gemaakt heeft. Ook voor de klanten was dit wennen. Ze waarderen het over het algemeen erg. En we horen regelmatig: ‘Ja, dat was ik vergeten, nu ik je toch aan de lijn heb, maken we gelijk een afspraak!’ Daar halen we toch weer afspraken uit die we anders misschien mislopen.

We kennen onze klanten

Wij zijn Ford dealer in Tiel, Oss en Zaltbommel. Naast sales en after sales zijn we Transit Centrum in Tiel en voeren we in Oss Vignale, de luxe lijn van Ford. De sfeer hier is informeel, alsof je een warme jas over je heen krijgt. Zelf mocht ik dat ervaren toen ik na 10 jaar weer in de Ford organisatie terugkwam. Ze kenden me nog en werd hartelijk ontvangen. En datzelfde gevoel hebben klanten hier ook.

Het liefste op een bierviltje

De automotive branche is best conservatief en sales gedreven. Je ziet wel dat er stappen gemaakt worden. Binnen ons bedrijf probeer ik de organisatie mee te nemen in het verder denken dan alleen vandaag. Waarom wil je dit en waar wil je naartoe? De wereld gaat door. Het is allang niet meer genoeg om de deur van je showroom open te zetten. Mensen kijken, zoeken en reageren via online kanalen. Daar zal je in mee moeten. Care-Mail is daar een onderdeel van.

Puzzelen met de cijfers

Ik vind het leuk om te zien wat we met onze mailingen bereiken. Daarbij pluis ik alle beschikbare informatie uit die voorhanden is in Care-Mail en de rapportages die we toegestuurd krijgen. Soms loop ik tegen verschillen aan die ik niet kan verklaren en bel ik met de helpdesk van het RDC. Techniek blijkt soms ondoorgrondelijk en onverklaarbaar. Maar ook met andere vragen die ik heb, kan ik bij ze terecht als ik er zelf niet uit kom. Meestal helpt het team me dan weer op weg, geeft me tips en wijst me op dingen die ik anders in moet stellen. Heel fijn om mee samen te werken.

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl