<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\includes\page-intro.php</b> on line <b>91</b><br />
03 juli 2020

#11 Impact corona op de marktcijfers

AutoMotive Dashboard is bijgewerkt met de marktcijfers tot en met juni 2020. Deze maandafsluiting biedt direct inzicht in de laatste ontwikkelingen in de automotive markten.

Werkplaatsactiviteiten: APK

Na een prima maand april (+3% versus vorig jaar) en een goede meimaand (-1%) blijkt juni een uitstekende periode (+12%). Ook de andere voertuigsoorten tonen nu veel werkplaatsbezoeken.

Verkoopactiviteiten: occasionregistraties

De impact van de pandemie op gebruikte voertuigen blijft bijzonder; wederom uitstekende cijfers zowel voor CtC (+15%), en nu ook voor BtC (+20%) (waarbij B = Bedrijf met RDW-registratie). In mei vond ook het autobedrijf de weg terug omhoog. Die stijging zet nu stevig door.

Verkoopactiviteiten: nieuwregistraties

Deze maand lijkt voor nieuwe personenvoertuigen het dal inderdaad te zijn bereikt. Opvallende uitzondering deze maand zijn wederom de segmenten Brom/Snorfiets en Motor. De Caravans trekken nu ook aan. De markt voor bestellers en vrachtwagens vertoont een diep dal.

Verkoopactiviteiten: individuele im- en export

Na twee zeer problematische maanden blijkt juni ook hier een welkome periode; de volumes van en naar de buurlanden zit weer stevig in de lift.

Contactloos ondernemen en cijfers

RDC helpt haar klanten volop met contactloos ondernemen. Tevens voorzien we de brancheorganisaties van objectieve marktcijfers en specifieke analyses over de impact van corona.

Meer details? Sneller inzicht?

Automotive Dashboard biedt inzichten tot op postcodeniveau, ingedeeld naar jouw verkoopregio’s. De module Autometer is zelfs dagelijks up-to-date.

 

Heb je een vraag of opmerking,
of ben je op zoek naar advies?
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type int in <b>C:\home\site\wwwroot\wp-content\themes\rdc\footer.php</b> on line <b>34</b><br />
Bel ons

Op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur kun je ons telefonisch bereiken.

020 - 644 55 53
Stuur een mail

Op de eerstvolgende werkdag neemt een medewerker van de servicedesk contact met je op over jouw bericht.

servicedesk@rdc.nl