Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Senior Corporate IT Recruiter

Als senior corporate IT recruiter binnen RDC ben jij de specialist op het gebied van recruitmentvraagstukken. Je hebt de regie over het hele werving & selectieproces: je denkt mee en levert je bijdrage aan het verder aanscherpen en uitvoeren van de arbeidsmarktcommunicatie/employer branding en het inzetten van de juiste recruitment tools. Je stelt advertentieteksten op, bepaalt de inzet van wervingskanalen, sourct interessante profielen, coördineert de recruitmentprocessen, beheert de openstaande vacatures en benadert latent werkzoekenden voor de moeilijk invulbare functies zoals software developers.

Je beoordeelt de cv’s en voert de eerste selectiegesprekken, je begeleidt kandidaten en interne opdrachtgevers tijdens het gehele proces en je levert tot slot vanuit jouw expertise een bijdrage aan het onboarding programma.

Je bent goed in stakeholdermanagement, communiceert makkelijk, schakelt snel en kan goed prioriteiten stellen. Samen met de manager resources en manager of operational excellence zorg je regelmatig voor een forecast en tijdige invulling van openstaande posities. Tevens ben jij budgetverantwoordelijke en regel je de vacaturemarketing samen met een externe partij.

 

Het team

Je bent onderdeel van het HRM-team en rapporteert aan de HR manager. Jij bent het enige aanspreekpunt voor recruitment binnen de organisatie en hebt veel ruimte om verschillende werkzaamheden naar je toe te trekken.

 

Wat heb je nodig om succesvol te zijn

 • HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring als corporate recruiter en ervaring met onboarding programma’s;
 • ruime kennis en ervaring op het gebied van IT-vacatures en de vervulling daarvan;
 • kennis van en inzicht in de arbeidsmarkt en de nieuwste digitale wervingstechnieken;
 • ervaring met recruitmentvraagstukken, bij voorkeur met het sourcen van development-kandidaten via diverse kanalen;
 • ervaring met stakeholdermanagement;
 • ervaring met het maken van managementrapportages.

 

Wat kun je van ons verwachten

 • een goed maandsalaris en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • 50% korting op verzekeringen van Bovemij;
 • een opleidingsbudget voor werkgerelateerde cursussen.

 

Meer over ons

Ons specialisme is de ondersteuning van het mobiliteitsnetwerk met slimme processen en intelligente dataoplossingen. Dit mobiliteitsnetwerk bestaat uit meer dan 10.000 bedrijfsvestigingen in de Nederlandse mobiliteitssector. RDC is dé autoriteit als het gaat om betrouwbare en gedetailleerde inzichten in de marktontwikkelingen binnen deze sector. We werken met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland en beschikken over een database met 10 jaar historie waarop online realtime allerlei analyses mogelijk zijn. RDC heeft 170 medewerkers en is in de afgelopen jaren met meer dan 20% gegroeid.

 

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je CV naar onze corporate recruiter a.i., Syreetha Mijnals, via recruitment@rdc.nl, of solliciteer direct middels de button hiernaast. Nog vragen? Bel dan even met Syreetha. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-57881471.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.