Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

.NET Developer

De mooiste webapplicaties ontwikkelen met de nieuwste technieken en cutting-edge technologieën? Dat kan bij RDC!

Word .NET Developer binnen één van onze scrumteams en werk aan innovatieve producten.

 

Wat ga je doen?

Als .NET Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe webapplicaties die de automotivesector dienen. Dankzij jouw werk binnen een van onze scrumteams realiseer je een snellere time-to-market en een hogere kwaliteit van software. Met de nieuwste technieken als bijvoorbeeld Azure PaaS, .NET Core en C# .NET werk je aan het steeds waardevoller maken van onze applicaties. De tools die jou hierbij helpen zijn bijvoorbeeld de Atlassian stack, SonarQube, een eigen NuGet Server, ReSharper en Visual Studio.

Werken als .NET Developer bij RDC betekent bezig zijn met de meest uitgebreide en complete dataset in de Nederlandse automotivesector. De grote hoeveelheid aan mutaties zorgt voor een continue stroom van nieuwe data. Met een van onze systemen doen we dan ook 40 miljoen controles op onze dataset. De webapplicaties die RDC ontwikkelt, actualiseren bijvoorbeeld klantinformatie voor dealers en importeurs. Een ander voorbeeld van een systeem waar we aan werken zorgt ervoor dat alle auto’s van dealers in een handomdraai op alle autoportalen worden geplaatst.

Wij geloven in de kracht van Scrum. Samen met je collega’s bouw je in sprints aan de functionaliteit van onze software. Naast programmeren ligt er ook een sterke focus op testautomatisering. CRM CARE, OBS VM en INDI zijn voorbeelden van innovatieve producten waar jullie aan werken. Jij zorgt ervoor dat bedrijven in de automotive sector (zoals dealerholdings, universele garages, importeurs en leasemaatschappijen) hun klanten de beste service kunnen verlenen.

 

Wie ben je?

Voor het werken binnen een scrumteam is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en sterke communicatieve vaardigheden hebt. Het teamresultaat staat voor jou altijd op nummer 1. Continu willen verbeteren is voor jou vanzelfsprekend. Ben je een junior, medior of senior .NET Developer? In alle gevallen ben je bij ons van harte welkom.

 

Verder pas je bij ons als je

  • HBO/WO werk- en denkniveau hebt;
  • senior bent in ervaring met Scrum en C# (minimaal 6 jaar);
  • als medior een aantal jaar ervaring hebt met C# en beschikt over goede webkennis;
  • junior bent en bij voorkeur een relevante vooropleiding hebt gedaan, maar vooral de drive hebt een goede developer te worden;
  • de Nederlandse taal uitstekend beheerst

 

Wat krijg je ervoor terug?

Zou je jouw collega’s vragen wat werken bij RDC voor hen speciaal maakt, dan zullen ze vooral de hechte teams benadrukken. Daarnaast vormt Big Data een belangrijk topic in jouw functie. Verder werk je met de meest nieuwe en innoverende technieken, tools en methodologieën.

 

Ook bieden wij jou:

  • Een goed maandsalaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, uitstekend pensioen en flexibele werktijden
  • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken
  • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
  • Een opleidingsbudget voor werk gerelateerde cursussen en een Pluralsight-account

 

Interesse?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je cv naar onze corporate recruiter, Baudi Heidanus, via recruitment@rdc.nl, of solliciteer direct middels de button hiernaast. Nog vragen? Bel dan even met Baudi. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-57881

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.