Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Business Intelligence Developer

De Business Intelligence Developer verzorgt rapportages, doet analyses en interpreteert de data om tot nieuwe inzichten te komen. Deze inzichten vertaal jij voor onze klanten vervolgens naar optimalisaties op strategisch en operationeel niveau met als hoofddoelen verbetering van de customer journey en gerichte conversieverhogende adviezen aan adverteerders. Wij zijn op zoek naar een innovatieve BI Developer die overstroomt van ideeën om data te ontsluiten, te structureren en te analyseren, om vervolgens de verkregen data nog beter te kunnen inzetten, combineren en verbinden.

 

Het team

Het multidisciplinaire scrumteam waarvan je onderdeel uitmaakt, bestaande uit negen personen, ontwikkelt de website viaBOVAG.nl. We zijn een hecht team en vinden het leuk om zo nu een drankje met elkaar te drinken na werktijd. We geven elkaar de ruimte om onszelf te zijn; dus die krijg jij ook. En je hebt voldoende kennis om het team te adviseren over de tooling en tech stack die nodig is voor het verkrijgen van de juiste informatie.

 

Je hebt

 • ruime ervaring met het modelleren van data- en informatiestromen, en het ontsluiten en structureren van databronnen (intern/extern);
 • daarnaast ook veel ervaring met complexe rapportages en dashboards in Power BI en CosmosDB;
 • uitgebreide kennis van programmeertalen zoals DAX, SQL, Python en R;
 • kennis van Microsoft Azure, .NET en datawarehousing, ETL en dimensionale modelleer technieken (OLAP);
 • minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • goede communicatieve vaardigheden.

 

Wij bieden jou

 • een goed maandsalaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 4 atv-dagen bij een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling en flexibele werktijden;
 • de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • een opleidingsbudget voor werkgerelateerde cursussen.

 

Meer over ons

Wij zijn specialist in de ondersteuning van het mobiliteitsnetwerk met slimme processen en intelligente dataoplossingen. Dit mobiliteitsnetwerk bestaat uit meer dan 10.000 bedrijfsvestigingen in de Nederlandse mobiliteitssector. RDC is dé autoriteit als het gaat om betrouwbare en gedetailleerde inzichten in de marktontwikkelingen binnen deze sector. We werken met data van alle ruim 12 miljoen gekentekende voertuigen in Nederland en beschikken over een database met 10 jaar historie waarop online realtime allerlei analyses mogelijk zijn. RDC heeft 170 medewerkers en is in de afgelopen jaren met meer dan 20% gegroeid.

 

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je CV naar onze corporate recruiter a.i., Syreetha Mijnals, via recruitment@rdc.nl, of solliciteer direct middels de button hiernaast. Nog vragen? Bel dan even met Syreetha. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-57881471.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.