Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Updates en releases december

RDC Nieuws 18 december 2018

Informatie over de laatste updates en releases
December 2018

updates en releases

 

Nu ook een up-to-date klantenbestand met I’CAR DMS!

Naast EVA is nu ook I’CAR DMS gecertificeerd voor INDI 2.0. Een actueel en correct klantenbestand is wat INDI (Interface NAW Dealers en Importeurs) brengt. Updates zoals verhuizingen, autobezit, APK datums worden voor u klaargezet om met één druk op de knop in uw dms verwerkt te worden. Voor Incadea is de tweede pilot afgerond.

 

INDI 2.0 geeft het autobedrijf een nog beter fundament onder professioneel klantcontact.

  • Het centrale dashboard geeft u nog meer grip. Ook overleden relaties worden zichtbaar, zodat u pijnlijke communicatie met nabestaanden kunt voorkomen.
  • De verrijkingen vinden tweewekelijks plaats, met een optie voor dagelijks.
  • Met de Read Only Connector lezen we uw database dagelijks uit.

 

Wilt u overstappen?

U vindt meer informatie op indi2.nl

 


1,5 miljoenste EUREKA-ID!

Heeft u meerdere klantendatabases? Wilt u graag weten of er consumenten zijn die vaker voorkomen in die databases? EUREKA geeft u het antwoord. Met deze dienst krijgt iedere consument binnen uw organisatie een uniek ID. Bij het bepalen van dit unieke ID wordt zelfs meegenomen of iemand is verhuisd en of namen op elkaar lijken.

 

Uw klanten beter bedienen met relevantere aanbiedingen

“Hoe zit het dan met de privacy?”, vraagt u zich af. Dat zit wel goed, want zo’n ID is namelijk uniek binnen uw mobiliteitsbedrijf. Privacy by design heet dat. Inmiddels zijn er meer dan 1,5 miljoen EUREKA-ID’s bepaald op verzoek van mobiliteitsbedrijven.

Meer weten?

Neem contact op met: sales@rdc.nl, 020 – 549 79 99.

 


CRM CARE

Drag & Drop selecties 

Met de nieuwe toevoeging in de selectie editor kunt u nu ook gemakkelijk selecteren op auto- en klantspecifieke selectiecriteria, alles door middel van Drag & Drop.

https://www.crmcare.nu/drag-en-drop-selecties

 

Groeperen van selecties

Om de lijst met selecties overzichtelijker te maken, kunt u deze nu zelf onderverdelen in uw eigen categorieën. Handig om selecties bijvoorbeeld in de groepen Marketing, Sales en After Sales onder te verdelen.

https://www.crmcare.nu/groeperen-van-selecties

 

 

Delen via