Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Stap nú in! Transauction gratis tot 1 juli!

RDC Nieuws 12 april 2018

Met Transauction heeft de mogelijkheid om een autotransport online in te brengen. Alle aangesloten transporteurs kunnen reageren op uw opdracht. Via een eenvoudig invoerscherm biedt u het te transporteren voertuig aan op de veilingsite. Door de bedragen die u invoert in de velden ‘Startprijs’ en ‘Eindprijs’ bepaalt u zelf of de veiling op- of aflopend is. De aangesloten transporteurs zullen afhankelijk van hun bezettingsgraad reageren op de veiling. Een transporteur krijgt de opdracht door de transportopdracht bij een bepaald prijsniveau te claimen. U als opdrachtgever krijgt hiervan een bevestiging. Na afwikkeling van de opdracht ontvangt u een digitale factuur van de transporteur. Eenvoudig, snel en efficiënt.

Heeft u al een Mobi-ID? Dan kunt u Transauction direct gebruiken en kunt u bovendien tot 1 juli 2018 gratis gebruik maken van Transauction. Daarna betaalt u slechts € 1,75 per ingebracht voertuig.

U kunt gebruik maken van Transauction door in te loggen op uw Mobi-ID-omgeving en in uw dienstenmenu op Transauction te klikken. Staat Transauction niet in uw dienstenmenu? Neem dan contact met ons op per mail (sales@rdc.nl) of per telefoon (020-5497999)

Bij de eerste keer dat u Transauction opstart met uw Mobi-ID, dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van RDC en de specifieke voorwaarden voor gebruik van Transauction. Een en ander wordt aan u bevestigd per e-mail.

Delen via