Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?
onderhoud

RDC vernieuwt zijn infrastructuur voor u

Type: Onderhoud 1 september 2018

U maakt wellicht dagelijks gebruik van de diensten van RDC voor het afhandelen van uw transacties, zoals het opvragen van voertuiginformatie, het aanvragen van kentekens, en het afleveren van voertuigen.  Deze toepassingen worden de komende weken verhuisd naar een volledig nieuw technisch platform van Microsoft.  Dat geldt ook voor de ingang bij RDC die u gebruikt als u met uw softwarepakket voertuiggegevens opvraagt uit het kentekenregister en het VGS systeem.

Mobi-ID en de RDW diensten zijn al in 2018 overgezet. RDC werkt zo stapsgewijs aan de vernieuwing van zijn diensten. We sluiten daarbij aan op de nieuwste (beveiligings-) standaarden. Verder zijn de systemen makkelijker uit te breiden, en de bewaking van de diensten wordt verbeterd.

Het overzetten van de diensten vindt zoveel mogelijk plaats buiten uw spitsuren. Het gaat de komende tijd om:

  • OTT
  • NCO
  • Voertuigscan XML
  • sFTP File Transfer postbussen (20 januari 2019)
  • AA-Statistieken

U hoeft zelf niets te veranderen. Er wijzigt niets in uw browser, of aan uw wachtwoord. U hoeft ook niets in uw softwarepakket aan te passen. Wij hebben uw softwareleverancier reeds geïnformeerd. Als alle migraties goed gaan, merkt u niets. En als er onverhoopt toch wat gebeurt, gaan we dat zo snel mogelijk voor u in orde maken.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:30 telefonisch contact opnemen met onze service desk via 0900 – 2700 700, of een e-mail sturen naar servicedesk@rdc.nl.

Met vriendelijke groet,

RDC