Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?
storing

Proefritmanager problemen met iOs 14

Type: Storing 13 oktober 2020

Dit bericht is enkel van toepassing op gebruikers van de app via een Apple device. Specifiek  voor diegenen die iOS14 update hebben gedaan na 16 september jl. of van plan zijn dit te doen.

Wij hebben geconstateerd dat bij het aanmaken en vervolgens opslaan van een proefrit de start- en eindtijd van de rit 4 uur terugspringt, na de nieuwe iOS14 update. Op dit moment onderzoeken wij hoe dit opgelost kan worden. Helaas blijkt na de oplossing nog circa 8 weken te kosten om het vervolgens binnen de App Store live te krijgen.

Gezien deze lange periode adviseren wij u het volgende als “work-around”:

Als u uw Apple device al geüpgrade heeft naar iOS14, pas dan bij het gebruik van de proefritmanager app de start- en eindtijd aan door deze 4 uur later te zetten. Hierdoor krijgt u de juiste tijd in de proefrit.

Als u uw Apple device nog NIET geüpgrade heeft naar iOS14, wacht hier dan mee als dit mogelijk is. Het probleem treedt alleen op in iOS14.

Op dit moment wordt synchroon gewerkt aan een nieuwe versie van Proefritmanager, die wellicht eerder live gaat dan de oplossing op bovenstaande. Wij houden u hiervan op de hoogte.

 Onze excuses voor het ongemak.