Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?
mededeling

Aankondiging – Uitfasering Voertuigsoort ‘B’ 27 November ‘20 VTS XML

Type: Mededeling 13 november 2020

Beste relatie,

Hierbij willen wij u op de hoogte brengen van een beperkte wijziging in onze databronnen die we binnenkort zullen doorvoeren. Deze wijziging maakt het voor ons mogelijk om u nog nauwkeuriger te kunnen voorzien van representatieve betrouwbare voertuiginformatie.

 

Wat gaat er veranderen?
RDC heeft tot op heden altijd de volgende onderverdeling gehanteerd bij bedrijfswagens.

Voertuigsoort ‘B’ is een verzamelbegrip waarbij onvoldoende rekening wordt gehouden met individuele bodystijlen en inrichting/opbouw. Hiertoe hebben we besloten om deze voertuigsoort op te heffen en uitsluitend ‘C’ en ‘V’ te hanteren in onze commerciële voertuiginformatie.

 

Hoe ga ik dit terugzien in de voertuiginformatie?
Onderstaand treft u een voorbeeld aan van een willekeurige Volkswagen Crafter via VTS.xml, welke na deze wijziging wordt voorzien van een respectievelijke Chassis of Van toewijzing.
Hiertoe zal uitsluitend de voertuigsoort indicatie worden gewijzigd, alle overige informatievelden blijven ongewijzigd evenals de volgordelijkheid en structuur van de berichtenuitwisseling.


Let op:
De vermelding vanuit het kentekenregister (RDW) blijft eveneens ongewijzigd.

 

Wat is de meerwaarde van deze wijziging?
Deze beperkte wijziging maakt het voor ons mogelijk om meer commerciële informatie beschikbaar te stellen en een verhoogde mate van nauwkeurigheid bij het koppelen hiervan aan kentekens.

 

Wanneer gaat deze wijziging plaatsvinden?
Deze wijziging zal vrijdag 27 november ’20 worden doorgevoerd.

 

Wat is de verwachte impact?
Wij verwachten een beperkte impact aangezien het hier om bestaande voertuigsoorten gaat waarbij uitsluitend de ‘B’ zal verdwijnen uit onze commerciële databronnen. Voor deze aanpassing voorzien we géén noodzaak tot downtime of enige verstoring van onze reguliere dienstverlening.

 

Heeft u nog vragen naar aanleiding hiervan?
Wij denken graag met u mee en staan u via de mail of telefonisch graag te woord.

 

Alvast bedankt!