Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Kennissessie voor OBS-gebruikers bij Stern

Nieuws 5 maart 2019

Een opfriscursus met tips en tricks

Op 26 februari jl. organiseerde Stern i.s.m. RDC een kennissessie over OBS op het hoofdkantoor van Stern. Doel van deze sessie was de OBS-gebruikers een opfriscursus te geven om OBS optimaal te gebruiken en handige tips te geven. Vanuit Stern meldden zich 35 man hiervoor aan!

Aanleiding voor de sessie was onduidelijkheid over de nieuwe mogelijkheden rondom garanties en afleverpakketten in OBS. Vooral op Viabovag.nl kwamen veel auto’s niet door, door onjuist gebruik en onduidelijkheid over deze nieuwe features.

De sessie werd verder aangevuld met kennis over: de beste manier om incidenten aan te melden, hoe onze tweedelijns helpdesk functioneert en nieuwe ontwikkelingen. Vanuit RDC waren alle mensen uit de OBS-keten aanwezig die Stern ondersteunen. Van productowner, servicedeskmedewerker, functioneel beheerder tot sales! Tot slot werd de sessie ook aangevuld met wensen om OBS nog gebruiksvriendelijker te maken.

Een positief eindresultaat
Iedereen was blij met de tips en toelichtingen en weet nu een stuk beter hoe OBS werkt. Er werden veel vragen vanuit de zaal beantwoord waardoor men het OBS-systeem optimaler kan gaan gebruiken. Missie geslaagd!

Wilt u ook kennissessie, voor bijvoorbeeld uw nieuwe medewerkers, over OBS?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: marketing@rdc.nl.

 

Delen via