Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Het Alles-in-1-Pakket van RDC

Je maandelijkse lasten kunnen flink omlaag!

RDC introduceert deze zomer het ‘Alles-in-1-Pakket’ voor autobedrijven. Gemakkelijk en eenvoudig alles onder één dak.

De belangrijkste diensten voor het garagebedrijf bundelen we nu in drie verschillende pakketten. Het start pakket bevat de belangrijkste RDW-diensten inclusief het online adverteren van je voertuigen met handige app. Het plus pakket vult dit aan met het digitaliseren van je proefritten. En tot slot biedt het optimaal pakket een uitbreiding om je klant- en voertuigdata in je garagesoftware op orde te krijgen door het te schonen.

De tariefstelling is zo scherp, daar kan geen andere partij aan tippen
Twijfel je hierover? Of vind je het lastig om de vergelijking te maken? Onze adviseurs helpen je graag om door te rekenen wat je bij je huidige leverancier betaalt en wat het bedrag is dat je bij ons kunt besparen.

Is dat geen gedoe?
Je denkt misschien… Ja, ik heb het allemaal al geregeld. Waarom zou ik overstappen. Het werkt toch? Het kan echter makkelijker en goedkoper. En in de zomer heb je wellicht wat extra tijd om in dergelijke zaken te steken.

We helpen je de overstap maken

Om je aan te melden voor onze pakketten kun je contact opnemen met onze adviseurs via 020 – 549 79 99 of sales@rdc.nl, of verstuur dit formulier, dan nemen wij contact met je op!

Onze adviseurs kunnen al je vragen beantwoorden en helpen je graag verder om de overstap naar RDC te maken. We zijn ook op zaterdag bereikbaar! Echte mensen en geen chatbots 😉

  • Actueel nieuws