Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

CarIT als eerste DMS in coronatijd gecertificeerd voor INDI 2.0

Nieuws 16 april 2020

Het pakket CarIT van DMS-leverancier Audev is onlangs officieel gecertificeerd voor INDI 2.0 door de vereniging INDI. Bijzonder is dat CarIT volledig online en op afstand is gecertificeerd.

Meer dan de helft van de 800 INDI-gebruikers is inmiddels over op INDI 2.0. Ook CarIT is nu gecertificeerd. Alle Jaguar Land Rover-dealers werken bijvoorbeeld met dit automatiseringspakket. Er zijn twee pilots uitgevoerd, bij Terlouw in Oosterhout en Romijn in Den Haag. Deze pilots zijn volledig online en op afstand uitgevoerd en dat is voor het eerst.

Ronald Romijn van de gelijknamige Jaguar Land Rover-dealer in Den Haag: “Wij zijn met veel plezier pilotdealer geweest. Automatisering zoals automatisering bedoeld is, met minimale inspanning, maximaal resultaat! INDI 2.0 is voor ons daarom een reuzestap voorwaarts. Zelfs in deze Coronatijd hebben we de pilot nog digitaal kunnen doen en voltooien!”

Wouter Roelofsen van Terlouw in Oosterhout: “Zo gebruiksvriendelijk dat de verkopers nu zelf de mutaties kunnen bijhouden en opvolgen waardoor INDI 2.0 geen ICT -taak meer hoeft te zijn.”

RDC organiseert al jaren samen INDI,  voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata.

Voor INDI 2.0 zijn op dit moment CarIT van Audev, Autoline en EVA van CDK en I’Car van ITmotive gecertificeerd. De laatste DMS-leveranciers zijn op dit moment nog bezig met het ontwikkelen van de koppelingen; WinCar staat op het punt van certificeren.

Op de foto zie je hoe via een videosessie het certificaat werd overhandigd aan Willem Vermeijden van Audev. De overige deelnemers waren Dirk van den Blink namens Vereniging INDI, Gerton Hoogerwaard namens de importeur Jaguar Landrover, Ronald Romijn namens Romijn Jaguar Land Rover Den Haag, Vince Mathu namens RDC.

Weten wat INDI voor jouw organisatie kan doen?

INDI 2.0 zorgt voor het automatisch verwerken van verhuizingen en autowisselingen, voor correcte schrijfwijze van namen, de juiste KvK-bedrijfsnamen en een koppeling met het overlijdensregister. INDI 2.0 is verder in staat om alle mogelijke door het betreffende merk geaccordeerde databases te koppelen, zoals “mijn”-omgevingen en alle soorten CRM-pakketten. INDI 2.0 vormt daarmee een onmisbare basis voor de toekomstgerichte dealer.

Kijk hier, of neem contact op met ons verkoopteam, bereikbaar op 020-5497999 of per mail op sales@rdc.nl.

Delen via