Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

CaRe-Mail trainingen door het land positief ontvangen!

Nieuws 5 juni 2019

Het team van CaRe-Mail is op verschillende locaties opfrisdagen over de ins en outs van ons e-mailmarketingsysteem aan het geven. Van Dalfsen tot aan Zeegse zijn ze te vinden!

Yvon van Vuure, rots in de branding bij RDC voor CaRe-Mail vertelt: ‘Er waren vooral vragen over het uitnodigen voor onderhoud, het herkennen van afspraken, hoe het werken met online planmodules bevalt. En ook hier werden tussen de dealers ervaringen uitgewisseld, en zelfs visitekaartjes van toeleveranciers gedeeld. Door het mooie weer werd in Dalfsen de lunch ’s middags in de tuin geserveerd, dat was natuurlijk een cadeautje!’

 

Een greep uit de reacties van klanten


De training is verhelderend en duidelijk. Er komt veel op je af maar dit gaat goed gedoseerd. Het belang van gegevens juist verzamelen en verwerken is erg duidelijk geworden.

David Michels
Van Bennekom Heerde

 


 

We worden verder wegwijs gemaakt in CaRe-Mail . Bij het lezen van mijn gemaakte aantekeningen, zie ik weer hoe enthousiast ik wordt van de mogelijkheden die CaRe-Mail ons biedt. Wij hebben in vergelijking tot sommige andere cursisten bepaalde zaken goed op orde. Maar ik word me ook bewust dat er nog veel meer uitgehaald kan worden. Na een overheerlijke lunch gaan we verder.

We bekijken verschillende statistieken. Als ik dan zie dat er bij ons 67% is gefactureerd naar aanleiding van een uitnodiging voor de APK per mail wordt mij nogmaals duidelijk hoe belangrijk het is om (juiste) gegevens van de klant te verzamelen en met name het e-mailadres. Ik had eerder nog niet begrepen hoeveel exacte informatie je uit CaRe-Mail kunt halen door het gebruik van klantselecties.

Na het vragenrondje rijd ik met een hoofd vol leuke informatie terug naar huis. De volgende werkdag laat ik vol trots het de statistiek van de APK mail aan meerdere collega’s zien. Dit is o.a. waarom wij (nog) meer e-mailadressen moeten gaan verzamelen.

Marieke Siegersma-Beerda
Auto Beerda B.V.

 


 

Naast jullie professionaliteit is duidelijk te merken dat jullie dit met passie doen en vanuit jullie hart. Ga zo door!

Barbara Velting
Autobedrijf Van Veen B.V.

 


 

Fijn dat er speciaal voor het Noorden een locatie in de buurt gezocht was. Wat ik als prettig heb ervaren was de kleine samenstelling van de groep. Hierdoor was inbreng van cursusleiders en eigen ervaring makkelijk te delen. Cursus als zeer nuttig ervaren, en het blijkt dat er gigantisch veel mogelijkheden zijn die je niet benut. Conclusie was dan ook om Care-Mail intensiever te gaan gebruiken. Ik raad collega autobedrijven aan om gebruik te gaan maken van de ‘opfris dag’.

Autobedrijf Bremer vof Hallum
Kor Lei


 Delen via