CaRe-Mail bijna 15 jaar jong! - RDC
Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

CaRe-Mail bijna 15 jaar jong!

Wat in december 2001 begon als een ‘experiment’ is in bijna 15 jaar tijd uitgegroeid tot de marktleider in CRM binnen de automotive! Ruim 1.500 aangesloten vestigingen met diverse DMS- en GMS-systemen. Jarenlange ervaring in de automotive ligt hieraan ten grondslag. Dagelijks staat u met CaRe-Mail realtime in contact met uw klanten tegen zeer lage kosten per klant! U zorgt voor just in time berichtgeving gedurende de gehele customer life cycle met een omzetstijging als gevolg.
U kunt hierbij GRATIS een beroep doen op onze marketingservice! Uw klanten zorgen er tevens voor dat u de klantentevredenheid goed in beeld heeft en direct kunt reageren.
Daarnaast wordt er met iedere klant middels de eigen klantensite op de voor de klant gewenste wijze gecommuniceerd. Uw database wordt dagelijks door uw klanten opgeschoond, wat meer dan 50% (tot soms wel 80%) ook daadwerkelijk doet! Gekoppeld met de RDC-database beschikt u over data die ertoe doet en u voldoet tevens aan de wet- en regelgeving met betrekking tot CRM.
Wij willen u hierbij van harte bedanken voor uw vertrouwen in de afgelopen jaren! We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en zijn u graag van dienst.
“Een systeem in de markt zetten is niet zo moeilijk; zorgen dat het gaat werken is een uitdaging, maar dat het blijft werken is onze missie!” Tenslotte zijn we niet voor niets uw ‘collega op afstand’.