Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Businessintegratiepartner

Word ook partner van RDC!

Klanten vragen steeds vaker om geïntegreerde toepassingen die hun bedrijfsprocessen ondersteunen. RDC wil met u samenwerken om dit mogelijk te maken. Met ons Business Partner Programma zorgen we er samen voor dat onze klanten slimmer kunnen werken en effectiever kunnen ondernemen. De inbouw van de diensten in uw software wordt ondersteund door onze dedicated softwareleveranciersdesk.

De voordelen als Businessintegratiepartner

  • Ondersteuning bij het aansluitproces
  • Gedetailleerde informatie bij releases
  • Bijna 50 jaar ervaring en expertise
  • Support bij procesintegratie voor uw software

De PIT gids is het document voor softwareontwikkelaars die een ICT-koppeling willen maken met de RDC-diensten. De inhoud van deze gids kunt u als startpunt nemen voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze koppeling. U leest hierover alles op de pagina van de PIT gids.

Indien u met RDC wilt gaan samenwerken, dient u eerst bij ons bekend te zijn. Gebruik hiervoor het Aanvraagformulier voor de softwareleverancier voor toegang tot de acceptatieomgeving van RDC. Met dit formulier kunt u ook aangeven voor welke diensten u wilt gaan ontwikkelen. Daarnaast komt u met uw bedrijfsnaam en -gegevens in het overzicht te staan van deelnemende softwareleveranciers, zodat uw bedrijf makkelijk te vinden is voor onze bezoekers.

Zodra u klaar bent met het ontwikkelen, testen en implementeren van de dienst(en), kunt u uw klanten gaan aansluiten middels het Aanvraagformulier voor de klant van de softwareleverancier .

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de servicedesk, voor Softwareleveranciers telefonisch bereikbaar via 020 – 549 3928 en per e-mail op xmlsupport@rdc.nl.