Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Breeman BMW en MINI over op INDI 2.0

Marktnieuws 27 maart 2019

Afgelopen dinsdag is dealer Breeman BMW en MINI succesvol live gegaan met INDI 2.0. Deze vernieuwde versie van INDI levert BMW- en MINI-dealer Breeman een significant voordeel in marketing, verkoop en alle andere vormen van klantcontact op.

 

Breeman BMW en MINI heeft met INDI 2.0 de beschikking over hét beste fundament voor professioneel klantcontact. Iedere dag een volledig geactualiseerd voertuigbezit, bijgewerkte verhuizingen, omgaan met overledenen en KvK-updates. Zodra een DMS-leverancier gecertificeerd is voor INDI 2.0, zullen de gebruikers worden omgezet naar de vernieuwde versie van INDI.

 

INDI 2.0 werkt met een nieuw gebruiksvriendelijk dashboard en ook de frequentie van updaten is groter. Zo kan er wekelijks, dagelijks en in de toekomst zelfs realtime geschoond worden. INDI 2.0 zorgt voor het automatisch verwerken van verhuizingen en autowisselingen, voor correcte schrijfwijze van namen, de juiste KvK-bedrijfsnamen en een koppeling met het overlijdensregister. INDI 2.0 is verder in staat om alle mogelijke door het desbetreffende merk geaccordeerde databases te ontkoppelen, zoals “mijn”-omgevingen en alle soorten CRM-pakketten. INDI 2.0 vormt daarmee een onmisbare basis voor de toekomstgerichte dealer.

 

INDI organiseert al jaren samen met RDC, de aanbieder van de INDI-diensten, voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata.

 

 

Delen via