Wat is uw bedrijfstype? Welk procestype zoekt u?

Autoline gecertificeerd voor INDI 2.0

Nieuws 10 september 2019

Het pakket Autoline van CDK Global is onlangs officieel gecertificeerd voor INDI 2.0. EVA van CDK en I’Car van ITmotive waren al gecertificeerd.

INDI organiseert al jaren samen met RDC, voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata.

uitreiking certificaat cdk indi

Vrijwel alle automerken zijn binnen INDI vertegenwoordigd. Zij vragen van DMS-leveranciers om een goede koppeling met INDI te realiseren. Een certificering garandeert de gebruiker binnen het dealerbedrijf dat de INDI-koppeling goed werkt en praktisch is ingericht.

INDI werkt met certificeringen

Om een goed werkende koppeling te kunnen garanderen, werkt INDI met certificeringen.  Voor INDI 2.0 zijn op dit moment Autoline en EVA van CDK en I’Car van ITmotive gecertificeerd. Met de komst van INDI 2.0 worden alle DMS-pakketten opnieuw gecertificeerd. De overige DMS-leveranciers zijn op dit moment nog bezig met het ontwikkelen van de koppelingen.

Ook voor truckdealers interessant

Al jaren gebruiken meer dan 750 dealers maandelijks INDI. Met de komst van het 2.0-platform is er zicht op nog eens 250 extra aansluitingen. Ook voor truckdealers is het interessant om aan te sluiten, omdat INDI onder andere veel KvK-schoningen verwerkt.


Over de vereniging INDI

Vereniging INDI is een initiatief van RAI Vereniging afdeling Auto’s en BOVAG Autodealers.

  • INDI zorgt door middel van intelligente interfaces voor het deelbaar, volledig en schoon maken van databases binnen het merkkanaal
  • INDI zorgt voor collectivering op het gebied van CRM-gerelateerde data met als doel kostenvoordelen te behalen voor het merkkanaal
  • INDI is op het gebied van privacy en eigendom van adressen de notaris van de branche en volgt de ontwikkelingen van de WBP op de voet
  • INDI is een vereniging en heeft een contract met het RDC voor het leveren van de diensten binnen het INDI-platform

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met voorzitter Martin Huisman (06-22555754).

Delen via